CulturaMunicipi

L’il·lustrador Swasky impartirà activitats creatives al Museu Dionís Bennàssar

L'artista aterra expressament al municipi per a dur a terme les activitats

Dibuixem junts és el lema que l’il·lustrador Swasky ha triat per a convidar a totes les famílies de Pollença a experimentar l’art de l’Urban Sketching amb ell. Aquesta és la tècnica de dibuixar tot allò que ens envolta i coneixem, allò que veiem directament amb els nostres ulls, en plasmar la vida urbana per fer-ne d’ella una realitat més propera i carregada de sentiments.

El 17 de febrer, tendrà lloc la xerrada introductòria de l’artista, “Per què dibuixem junts?”. L’endemà, de 10 a 13 hores, es durà a terme el primer taller familiar sobre Urban Sketching. I el 19 de febrer, amb el mateix horari, el taller per adults, ambdós titulats “Dibuixar i viatjar”. Perquè Swasky creu en la necessitat de fer del nostre espai, un viatge etern.

L’autor, que compta amb reconeixement internacional, ha estat enllardonat a diferents premis, com els Prix International 2018 i 2012 o el 54è Concurs Internacional de Pintura Ràpida de Tossa de Mar (2010). Les seves publicacions i exhibicions han fet la volta al món, per això és tot un orgull comptar amb la seva presència al nostre municipi.

Tota la informació per realitzar les inscripcions la trobareu a la següent imatge:

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button