MunicipiPolítica

S’ha presentat la coalició de Pi i Tots per Pollença

"Volem fer unes polítiques coherents i de sentit comú"

S’ha realitzat la roda de premsa convocada per anunciar la unió de El Pi i Tots per Pollença. A la presentació han assistit Josep Marquet, Tomeu CifreTolo Gili, a més de Josep Melià, candidat a govern. La coalició es presentarà a les eleccions municipals del mes de maig.

Els integrants remarquen la bona feina que conjuntament preveuen dur a terme. Tots per Pollença ja comptava amb una majoria estable cap a l’any 2019, però davant la falta de suport rebut durant els quatre anys de govern, ha decidit dur a terme aquesta acció.

“Des de Tots vàrem decidir realitzar una connexió preelectoral perquè quan es suma, tens unes previsions molt més bones. A més, ja hem tengut experiències amb altres coalicions i és necessari tenir un suport tant al govern de la comunitat autònoma com al govern del Consell de Mallorca”,

explica Tomeu Cifre.

L’objectiu comú, expliquen, és centrar les polítiques de cara al pròxim govern, però es mantendran els noms de cada un dels partits, ja que consideren que aquests estan ben implantats i això beneficiarà a la imatge d’unió que volen proporcionar.

“Volem fer unes polítiques coherents i de sentit comú. Des de El Pi es continua fent feina amb altres municipis i la prioritat passarà a ser per la defensa de Pollença”,

afegeix Tolo Gili.
Mostra més

Articles relacionats

Back to top button