Site icon Som Pollença

Colonya comparteix el seu més sentit condol per la mort de Joana Colom Cifre

El Consell d’Administració de Colonya Caixa d’Estalvis de Pollença vol manifestar la seva més profunda tristesa i el més sentit condol als familiars i amics per la mort de la Sra. Joana Colom Cifre.

Joana, des de sempre, ha estat vinculada, d’una o altra forma, amb l’obra de Colonya. Inicià la seva relació directa l’abril de 2010, com a vocal del Consell d’Administració, passant després a ser-ne la vicepresidenta primera, càrrec que ha mantingut fins el moment del seu traspàs, no deixant que la greu malaltia que patia li impedís assistir a cap reunió. Durant tots aquests anys, ha manifestat un inigualable sentit de pertinença a l’Entitat, fent honor a unes arrels familiars que la vinculen a la seva fundació i a les diverses etapes per les que ha passat al llarg de la història.

També volem destacar la constància, implicació i participació activa que manifestà, tant en els assumptes tractats al mateix Consell, com en l’assistència i col·laboració en els actes socials i culturals de la Fundació Guillem Cifre de Colonya.

Tot plegat, ha fet que ens hagi deixat una gran empremta a tots els qui formam part de la institució de Colonya, així com entre els seus companys i companyes del Consell d’Administració que han tingut el plaer de compartir treball i amistat amb ella. D.E.P.

Exit mobile version