CulturaMunicipi

Taller de mòbils del bosc al Museu Dionís Bennàssar

L'activitat uneix l'art i la natura per fomentar una major consciència i autoconeixement

El Museu Dionís Bennàssar ofereix un taller familiar gratuït d’art i natura. Aquest serà impartit al mateix edifici (carrer Roca, 14, Pollença) per Nívola Uyà i Marc Ayats, autors del llibre Un Baño de Bosque. Les inscripcions es poden fer a través del Whatsapp 676 831 596 i es realitzarà el 4 de feberer a les 11 hores. L’edat mínima per a participar és de 4 anys.

Nívola Uyà és il·lustradora, i també llicenciada en Ciències Ambientals. És una amant de la il·lustració, la creativitat i la natura, i sempre que pot fa que vagin de la mà. Ha participat en molts projectes artístics, com murals, campanyes publicitàries, animació, material educatiu, llibres interactius i llibres infantils. Les seves il·lustracions apareixen en nombrosos llibres infantils traduïts a diferents idiomes, com anglès, català, castellà, alemany, portuguès i suahili. Ha guanyat nombrosos premis artístics, com la medalla de plata a la millor il·lustradora al Moonbeam Children’s Book Awards 2013, el primer premi per al millor llibre il·lustrat a l’International Latino Book Awards, 2015, la UNESCO Chair of Literature Selection 2017, i la medalla de plata a IPPY Awards 2020, entre d’altres.

Marc Ayats és ambientòleg per la Universitat Autònoma de Barcelona, i format en Horticultura Terapèutica. També és guia titulat de Banys de Bosc per l’Association of Nature and Forest Therapy, i fundador i president de l’Associació de Banys de Bosc de les Illes Balears (ABBIB). També forma part l’Àrea de Medi Ambient de la Creu Roja Illes Balears des de 2008, i lidera projectes de naturalesa i inclusió social. Va obtenir el Premi del Consell de Mallorca a la solidaritat i accessibilitat pel projecte Natura per a Tothom el 2014.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button