CulturaMunicipi

Ressorgeix el projecte fotogràfic que visibilitza les tasques de les dones

Es demanen imatges per recopilar i crear una exposició al municipi

Fa uns anys, es va realitzar una exposició de fotografies antigues que posaven l’ull al paper de les dones en diferents àmbits. Aquesta pretenia donar visibilitat a la seva tasca executant labors tant a l’esfera pública com privada.

“Aquest projecte va començar l’any 2020 amb una primera presentació a l’associació de Veïns, per motius de la pandèmia aquest projecte es va aturar i enguany el volem reactivar”, explica la coordinadora, Hilària.

Francisca Cabanellas Canals preparant unes paelles a l’antiga pensió Luz del Mar.

El projecte ressorgeix i des de l’Àrea d’Igualtat de l’Ajuntament de Pollença es fa un crida a la població de Pollença per recollir fotografies que puguin servir per crear una exposició durant el mes de la dona. La idea, si s’aconsegueixen suficients imatges, és organitzar una exposició a Pollença i una altra al Port de Pollença.

Per poder enviar les fotografies o tenir més informació sobre el projecte, es pot contactar amb la persona coordinadora, Hilària. El telèfon de contacte és 615 81 90 76.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button