MeteorologiaMunicipi

La primera nevada provoca el tall de carretera de Pollença a Lluc

Les previsions de l'AEMET asseguren que la cota continuï entre els 300 i 500 m

Durant aquest vespre s’han produït les primeres capes de neu a alguns punts de la Serra de Tramuntana. La cota de neu continuarà entre els 300 i 500 metres d’altura. Per aquest motiu, el Consell de Mallorca alerta dels talls de carretera que s’han duit a terme, un d’ells és la MA-10, que circula de Pollença fins a Lluc.

A més, l’AEMET preveu a la zona nord-est que el vent bufi entre els 50 i els 60 km/h, amb una força de 7. Les ones a les costes arribaran als 4 a 5 metros d’altura. Les precipitacions de pluja continuaran al llarg del dia, incrementant-se a mesura que avança la jornada d’avui.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button