MunicipiPollença

L’Obreria del Puig convoca una visita per als possibles llogueters

"No tenim una altra alternativa que mantenir el santuari tancat mentre esperam possibles llogueters".

Com ja sabem, el santuari del Puig de Maria va tancar les portes el dia 30 de desembre. El contracte amb els donats va finalitzar i ara l’objectiu principal és trobar nous arrendataris per reobrir al públic.

Segons ens ha explicat Danilo de Urzeda, rector de Pollença, l’Obreria del Puig ha convocat pel dia 21 de gener una visita que permetrà a totes les persones interessades conèixer l’indret més en profunditat. Aquestes hauran d’enviar una sol·licitud a l’obreria i rebran la convocatòria de visita per part de l’entitat. D’aquesta manera, es confia que prest es pugui tornar a dur a terme activitats amb normalitat.

La dificultat que presenta el camí per arribar al cim i l’antiguitat de les instal·lcions, dificulten trobar persones que vulguin gestionar l’hostatgeria i el bar. No obstant això, el Bisbat de Mallorca continua avançant amb els estudis i el pla director per millorar les condicions.

Els interessats encara poden contactar a través dels telèfons mòbils 645 026 480 i 669 908 487. O per correu electrònic obreriapuigpollensa@hotmail.com

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button