Municipi

La nit més màgica de l’any: la nit de Reis

Les cavalcades del municipi de Pollença, recorreguts i horaris

Ha arribat el dia més esperat pels infants. La nit de Reis. Com dicta la tradició, avui vespre arriben els Reis Mags des d’Orient. Un llarg viatge que realitzen per mantenir la il·lusió i la passió dels nins i nines de tot el món. Com és evident, el nostre municipi no podia ser menys.

Un total de dotze carrosses sortiran avui horabaixa a passejar pels nostres carrers. Al davant, l’estrella que guia i anuncia l’arribada de Melcior, Gaspar i Baltasar. Podrem veure com s’ultimen els preparatius de la fàbrica de regals, i els cofres on es guarden els desitjos de totes les persones. També tendrem ben a prop a molts dels nostres protagonistes Disney i personatges animats preferits. A més, podrem descobrir a la fi quines són les sorpreses que ens guarda la cavalcada… Teniu idea de quines seran les noves carrosses d’enguany?

L’horari d’inici, en ambdós casos, serà les 18:30 h. Els itineraris seran els següents:

  • Al Port de Pollença: Carretera de Formentor – Joan XXIII – Roger de Flor – Llebeig – Plaça Miquel Capllonch.
  • A Pollença: Monument – Av. Pollentia – Alcúdia – Plaça Major – Colon – Ramón Llull – Tito Cittadini – Sant Jordi – Costa i Llobera – Almoina – Joan Mas – Antoni Maura – Sant Domingo.

Però abans… recordeu fer netes les vostres sabates i deixar menjar i beure per als camells…

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button