Eu MollMunicipi

La Festa de Nadal d’Eu Moll torna amb una gran acollida

L'esdeveniment, organitzat cada any per l'Associació de Veïns del Port de Pollença, va comptar amb molts assistents i va omplir el local

La Festa de Nadal que va organitzar l’Associació de Veïns del Port de Pollença aquest divendres va ser tot un èxit, després de dos anys d’espera per mor de la covid-19. Hi va assistir molta gent, ja que el local de l’associació va quedar ple. De fet, des del col·lectiu han conegut que no s’esperaven tants assistents.

D’altra banda, com que el tema del calendari d’enguany és “Objectiu, Eu Moll millor”, finalment, el contingut proposa consells cada mes de l’any per aconseguir canviar els hàbits i protegir així el Port de Pollença. L’encarregada d’explicar-ho va ser l’assessora en Medi Ambient, Maria Perelló.

Amb tot, es varen entregar regals a cada un dels nins i nines que varen participar en la realització del calendari, així com als de la coral de l’Escola de Música de Pollença que varen actuar. Així mateix, es va fer un reconeixement a Miquel Alzamora per la feina desinteressada que du a terme a l’associació des de fa anys i, a més, es varen sortejar els Lots de Nadal.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button