MunicipiPollença

El Club Pollença tendrà una nova carta i intentarà apropar-se més als joves

Salvador Esquinas, que serà el nou conserge d'aquest espai a partir del mes de gener, ha dit que vol apostar per nous plats, còctels i activitats per fer-lo brillar més

El pollencí Salvador Esquinas, juntament amb la seva dona Liliana Torras, serà el nou conserge del Club Pollença a partir del mes de gener del 2023. Esquinas ha explicat que té previst fer alguns canvis, conservant la part tradicional, per fer brillar l’espai: “Tant na Lili com jo fa molts d’anys que treballam dins el camp de la restauració i som sommeliers, per això farem una nova carta gastronòmica on afegirem plats, vins i còctels”.

De fet, el pollencí, té al cap també destinar part dels beneficis que es guanyin amb determinats plats o còctels a entitats socials i associacions del poble, com ara Prodis, Arrels Marines i AFAMA. “Volem fer poble i també promocionar la cultura del menjar i el bon vi a fi de convertir el club en un punt destacat dins el mapa de Mallorca”, ha apuntat Esquinas. D’altra banda, el futur conserge té pensat fer tasts, tallers, tardeos i un revival de l’antiga disco pub Duna, entre altres activitats.

El pollencí Salvador Esquinas, qui
serà el nou conserge del Club Pollença
a partir del mes de gener del 2023.

Esquinas ha matisat que fins ara, tant en Mateu Capó com la seva dona, estan fent molt bona feina; però ell s’ha marcat com a objectiu acostar-se a la gent jove per fer nous socis: “Volem apostar per un nou model de negoci, ja que conec bé la dinàmica i em fa ganes fer més coses al club”. El pollencí ha subratllat que sortir elegit com a nou conserge per unanimitat “va ser un subidón” i que el seu vincle amb l’espai ve de molt enrere, perquè el seu padrí era cosí de Bernat Pallicer -també conegut com U Cubano- qui va jugar un paper molt important a l’hora d’adquirir l’actual local.

És més, el pollencí ha dit que farà un sandvitx cubà típic dels Estats Units per fer referència al seu passat, ja que la seva mare va néixer a Cuba. Amb tot, Esquinas ha destacat que si no hagués representat en Joan Mas enguany, potser no s’hauria decidit a presentar-se com a candidat per dur el Club Pollença: “Aquest fet m’ha ajudat a fer el pas, soc una persona molt conservadora i estava bé a la meva feina. Ser en Joan Mas m’ha donat la valentia per emprendre aquest nou viatge”.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button