MunicipiPollença

L’associació Teixit Empresarial organitza un photocall amb llums de led

El col·lectiu ha proposat aquesta nova activitat els dies 16 i 23 de desembre, a les 18 h, per ajuntar els pollencins a la Plaça Major aquestes dates nadalenques i fer quelcom diferent

L’Associació Teixit Empresarial ha organitzat, dins la Campanya de Nadal 2022, una nova activitat anomenada photocall lightpainting a fi d’ajuntar més gent durant l’encesa de llums. La gerent del col·lectiu, Carme Estepa, ha dit que volien fer quelcom diferent per aquestes dates per animar encara més l’ambient de Pollença: “Instal·larem una carpa davant el Club Pollença on dins, que estarà obscur i hi haurà llums de leds, se li farà una foto diferent a cada persona que entri”.

Segons ha apuntat l’associació, es tracta d’una experiència nova que té la creativitat i la fantasia com a elements principals. La proposta tendrà lloc els dies 16 i 23 de desembre, a les 18 h, a la Plaça Major. “No se sap què sortirà perquè es van disparant diferents imatges amb motius nadalencs dins la carpa, així que si el resultat únic agrada, la persona es pot quedar la fotografia com a record pagant un euro”, ha explicat Estepa.

Amb tot, es donaran un total de 400 entrades, repartides entre els dos divendres, a les persones que comprin als comerços associats a Teixit Empresarial, les quals hauran de recollir el tiquet a la papereria Tot Útil per poder entrar al photocall. Ara bé, en el cas de no tenir aquesta entrada, qui vulgui participar haurà de pagar cinc euros per la foto impresa.

Imatge del moment del sorteig de 1.000 euros de l’Associació Teixit Empresarial, el Nadal del 2021, a Ràdio Pollença

D’altra banda, el col·lectiu també ha programat, com ja és costum, un sorteig de 1.000 euros per les persones que facin una compra superior a deu euros a qualsevol comerç associat a Teixit Empresarial. Els clients han de posar el seu nom i telèfon a la papereta que els hi dona l’establiment i estar pendent del mòbil dia 29 de desembre, que és quan es farà el sorteig en directe a Ràdio Pollença.

Les compres per gastar aquest premi s’han de fer dia 3 de gener i es pot gastar un màxim de 200 euros a cada comerç, efectuant així una compra a un mínim de deu establiments. “Aquests doblers són una reinversió en el comerç local, al final és economia circular i dona renom a l’associació”, ha conclòs Estepa, qui ha assegurat també que aquesta proposta està molt instaurada entre els pollencins i les pollencines.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button