Site icon Som Pollença

Joan Vilanova rebrà la medalla d’or de Foment de Turisme

El pollencí Joan Vilanova, conegut també pel malnom “Guilló”, rebrà aquest dilluns una medalla d’or per part de Foment de Turisme a fi de reconèixer la seva trajectòria a l’hotel Molins de Cala Sant Vicenç. L’entrega serà al CaixaForum de Palma, a les 19.30 h. “És un orgull per jo que m’hagin triat entre tanta gent, treballadors i persones importants”, ha explicat el cambrer.

Vilanova ha treballat 47 anys a l’hotel i enguany es jubila: “Vaig començar a fer feina a Molins el 2 de febrer de 1977, i quan vaig començar em feia por perquè el lloc era enorme”. Segons ha contat el pollencí, la senyora de l’hotel, Marga Ramis, el va proposar a ell per aquest reconeixement i el resultat de la votació va ser unànime.

“No m’ho creia quan em van dir que m’havien elegit i estic molt nerviós per l’entrega, però sé que he deixat un bon equip a l’hotel i me’n vaig bé d’allà”, ha destacat Vilanova. El cambrer ha confessat que, segons el seu punt de vista, és un simple cambrer que només ha intentat “ser bona persona i bon treballador”.

Joan Vilanova amb part de l’equip de l’hotel Molins en els seus inicis
Exit mobile version