Municipi

L’Ajuntament de Pollença i Punt d’Informació Jove organitzen una esquiada a Andorra

El viatge està previst pel mes de febrer de 2023 i les inscripcions estan obertes fins aquest diumenge 4 de desembre

L’Ajuntament de Pollença, juntament amb l’equipament juvenil Punt d’Informació Jove de Pollença (PIJ), ha organitzat una “Esquiada Pollencina” a Andorra dels dies 25 al 28 de febrer. La data límit per inscriure’s és el proper diumenge 4 de desembre. A més, aquest dimarts es farà una reunió informativa a la sala de plens de l’ajuntament, a les 20.30 h.

Aquesta proposta inclou allotjament, material i desplaçament, entre altres coses, per un preu total de 540 euros. Mateu Bibiloni, que és un dels coordinadors d’aquest viatge -juntament amb Pere Mercer- i un dels monitors de Punt Jove, ha explicat que aquest esdeveniment va dirigit principalment a residents de Pollença que siguin majors d’edat: “Si no aconseguim omplir les quaranta places, obrirem la inscripció per altres pobles”.

Bibiloni també ha dit en aquesta iniciativa s’hi poden apuntar persones que no sàpiguen esquiar, ja que hi haurà l’opció de fer classes grupals pels que en vulguin aprendre. Amb tot, es tracta d’una activitat que anys enrere es feia, però que es va deixar de banda. “Des de Punt Jove vàrem pensar que seria una bona idea reprendre aquest viatge i continuar dinamitzant el poble”, ha conclòs el coordinador.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button