Municipi

Junts Avançam reclama el projecte de demolició de l’Hotel Formentor

Junts Avançam reclama que l’Ajuntament de Pollença presenti públicament el projecte de demolició de l’Hotel Formentor i el projecte de residus.

El consistori assenyala que l’esbucament s’ha fet completament dins la legalitat, amb les llicències municipals corresponents.

El partit de Miquel Àngel March, però, al·lega que la realitat és que l’Ajuntament de Pollença ha autoritzat distints projectes bàsics i d’execució que duen per títol: “Projecte de reforma de l’Hotel Formentor”, el qual només havia d’afectar a l’interior; i “Modificació del projecte de reforma i projecte d’ampliació”, que incloïa l’ampliació del 15%.

Junts Avançam critica que a cap dels dos grans projectes hi apareix el de la demolició de l’Hotel. Així mateix, l’hotel s’ha anat esbucant. Primer l’ala oest, després l’ala est i finalment el cos principal.

Des de fa un any i mig, la formació política demana explicacions i ha denunciat la situació progressivament a així com ha anat desapareixent l’hotel. Lamenten que des del consistori sempre se’ls hi ha negat la il·legalitat i mala gestió.

Ara, Junts Avançam demana a l’Ajuntament de Pollença que facin públic els dos projectes d’obra.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button