CulturaMunicipi

Hiper rent a car, un dels col·laboradors d’eu Concert de la Patrona

Entre els nostres col·laboradors per al Concert de la Patrona, també es troba Hiper rent a car, una empresa Balear de lloguer de cotxes fundada el 1969. És una referència per al lloguer de cotxes a les Illes: Mallorca, Menorca i Eivissa.

Els més de 40 anys d’experiència els permeten posar a la seva disposició: la flota més variada i en constant renovació, els preus més competitius, servei en els tres aeroports de les Illes i un equip humà amb amplis coneixements en el sector amb l’objectiu principal de satisfer al client.

A més, Hiper Pàrquing ofereix un servei d’aparcament i custòdia de vehicles econòmic, còmode, ràpid i segur a Eivissa i a Menorca.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button