MunicipiPollença

El coordinador pollencí de policies tutors valora la nit de Sant Joan a Ciutadella

El pollencí Rafel Covas, coordinador dels policies tutors de les Illes Balears, està de servei a Ciutadella per les festes de Sant Joan. Aquest coordinador i altres policies tutors de l’illa varen estar ahir al Primer toc de Fabiol i al Caragol del Born. Avui seren als Jocs del Pla i es quedaren fins demà a l’illa. Avui, Coves, ha fet una valoració de com ha anat d’aquesta primera jornada tan esperada i multitudinària.

Milers de mallorquins i pollencins s’han desplaçat a Menorca per celebrar un dels esdeveniments més esperats de l’estiu. Principalment perquè aquesta festa s’ha aturat dos anys per la pandèmia.

Pollencins ahir a Ciutadella. Imatge Karlos Hurtado

Per poder complir al cent per cent el Pla Director de Seguretat de les Festes de Sant Joan,  l’Ajuntament de Ciutadella havia sol·licitat la col·laboració  d’agents de Policia Local d’altres municipis de les illes. Abans de començar els actes oficials, es va realitzar un simulacre general amb efectius de Creu Roja, Protecció Civil i 061. Aquest simulacre va tenir com a objectiu formar els equips d’intervenció ràpida multidisiplinar, així ho han informat fonts de Policia Local.

Coves ha recordat a totes les mares i pares que tenguin els seus fills i filles a Menorca-Ciutadella i necessitin contactar amb algú perquè hagi sorgit algun problema, podeu telefonar-lo aquest telèfon 628541809.

Primer toc de Fabiol 2022. Imatge Karlos Hurtado
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Back to top button
X