FormentorMunicipi

El Consell prohibeix a partir d’avui l’accés a Formentor

A partir d’avui i fins al 15 de setembre el Consell de Mallorca prohibeix l’accés a Formentor als cotxes, motos i vehicles sense autorització. Així, segons ha anunciat el Consell de Mallorca en la seva web, es restringeix la circulació per la carretera de Formentor (Dt.-2210) al llarg dels 17,6 km que uneixen el Port de Pollença amb el far. A partir d’aquest punt els vehicles no autoritzats no podran circular, per això, es recomana als visitants que deixin el cotxe en els aparcaments del Port de Pollença.

Autoritzacions tram 1

Pel tram 1 Formentor- platja es pot sol·licitar l’acreditació amb una antelació de tres dies hàbils abans d’accedir-hi o després, dins dels 3 dies hàbils següents d’haver-hi accedit, justificant l’aparcament legalment establert mitjançant el tiquet de pàrquing. Per això, i per a més informació de les justificacions de tiquets admesos al tram comprès entre el quilòmetre 2 i el 8,7, cal enviar un correu electrònic a ticketsformentor@dgt.es indicant en l’assumpte «Formentor platja».

En aquest tram, els residents poden obtenir les seves autoritzacions, les dels visitants i les dels serveis que s’han de prestar en la seva propietat.

Autoritzacions tram 2

En el segon tram, que va des de platja de Formentor al far de Formentor, obtindran autorització sempre de manera prèvia i els sol·licitants rebran la informació mitjançant el correu formentor@dgt.es. D’aquesta manera, se’ls indicarà què han de fer per obtenir l’autorització.

Els residents poden obtenir les seves autoritzacions, les dels visitants i les dels serveis que s’han de prestar en la seva propietat.

Els residents ja acreditats en anys anteriors disposaran d’una aplicació de la DGT en la qual podran sol·licitar autoritzacions directament i obtenir-les en temps real a partir del correu electrònic acreditat prèviament amb aquesta finalitat. Se’ls informarà des del correu electrònic: formentor@dgt.es.


Aquesta mesura va provocar que avui mateix tots els partits de l’oposició presentin una al·legació conjunta amb relació a l’aparcament de Formentor que publicaren en tenir dades.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Back to top button
X