MunicipiPollença

L’estudi de mobilitat de Pollença en fase de participació ciutadana

L’Ajuntament de Pollença té encomanada l’elaboració d’un estudi de mobilitat al municipi per a millorar els desplaçaments i aconseguir una mobilitat més segura, saludable i sostenible.
Aquest estudi es troba en fase de participació ciutadana. Aquesta fase, que és obligatòria, forma part d’altres etapes del pla com pot ser el treball de camp, la recollida i anàlisi de dates, resum, entre altres.
La participació ciutadana que es preveu mitjançant una enquesta que es promociona a les xarxes institucionals (i la podeu consultar aquí) és una proposta en la qual poden participar tots els ciutadans durant el que queda de juny i el mes de juliol.
L’empresa cycling-friendly és l’encarregada de dur a terme tot aquest procés. La tinent de batle, Maria Buades, ens ha explicat que l’empresa ara mateix està fent diferents treballs de camp com anàlisi dels carrers, els aforaments principalment perquè

“no és al mateix el nostre municipi als mesos d’hivern que d’estiu. Hi ha molt més tràfic. Tenim previst que “al mes de setembre finalitzin les tasques i farien la presentació del pla al mes d’octubre” va dir Buades.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Back to top button
X