CulturaMunicipiPollença

Primera acció benèfica d’ELA a Pollença

Integrants d’ELA en una activitat benèfica

L’associació Esclerosis Lateral Amiotrófica (ELA) Balears farà per primera vegada un esdeveniment solidari a Pollença. Han fet paelles solidàries a Palma, concert de Gospel a Santa Eugènia, entre altres iniciatives. Aquesta associació va néixer el febrer de 2019 amb la intenció de visibilitzar les problemàtiques d’aquesta malaltia considerada rara.
En aquesta ocasió faran un concert Coral solidari a Pollença el pròxim 25 de juny (els detalls es poden consultar a la nostra agenda) i amb aquest motiu la presidenta de l’associació, Cati Rigo, ens ha explicat algunes de les problemàtiques que pateixen tant els malalts com les seves famíles.

  • ¿Què es la ELA?
  • ¿Quants afectats hi ha a Mallorca?
  • ¿Com afecta a les famílies?
  • ¿Voldría fer qualque demanda?
  • ¿Què ofereix l’entitat?
Mostra més

Articles relacionats

Back to top button