CulturaMunicipiPollença

Ja tenim els candidats del simulacre de moros i cristians 2022

Ja no queda res per celebrar la nostra Patrona 2022. I ara ja tenim a més els candidats pel simulacro de moros i cristians d’aquest any.

Les eleccions per als diferents càrrecs del simulacre es farà el divendres 15 de juliol de les 18:00 a les 22:30 hores al carrer de Pere Josep Cànaves (Jardins de Joan March). Així es triaran a Joan Mas, Dragut, Lloctinent i Abanderat i l’Ajuntament vella.

Poden votar tots els pollencins, pollencines i residents nascut fins a l’any 2006. Recordam que per poder votar és imprescindible portar el DNI, carnet de conduir o alguna altra acreditació oficial amb foto.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Back to top button
X