MunicipiPollença

Les Àguiles i Sant Joan Pelós han tornat

Les Àguiles i Sant Joan Pelós varen tornar a passejar ahir pels carrers de Pollença després de dos anys d’absència per mor de la pandèmia.

Els pollencins i pollencines gaudiren de la processó del Corpus Christi i del Ball de les Àguiles, que en aquesta edició varen estar encarnades per Joana Vives Moreno i Margalida Maria Malondra Bibiloni, i del pas de Sant Joan Pelós, que li va donar vida en Toni Llobera Serra.

La indumentària de les Àguiles va requerir d’una gran elaboració. Les joves varen anar vestides de blanc amb relíquies cedides per famílies del municipi. Aquest any també es va recuperar la tradició del Ball de les taules després que acabés la processó.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Back to top button
X