Eu MollMunicipi

Veïns del Pinaret es lamenten de l’abandonament de la zona

Aquest matí, els veïns de la zona del Pinaret del Port de Pollença ens han fet arribar un missatge amb imatges per a que es fes així ressò del mal estat del barri, ple de fems i amb deficiències en asfaltament i infrastructures.

“Fa anys que la urbanització El Pinaret al Port de Pollença està en declivi i abandonament per part de l’Ajuntament de Pollença. No hi ha papereres als carrers ni a l’àrea carril bici, amb lo que la gent incívica tira fems a la zona natural que separa carrer Gànguil amb la carretera Ma – 2220, d’alt trànsit de peatons, ciclistes i vehicles. A més està mal asfaltada, la desídia arriba al punt de només estar asfaltada una part del carrer, en lloc de fer-ho elegant i cobrir-lo per complet. Les voreres estan fetes a pedaços de la degradació. La pols de les obres i escombros abandonats embruten tot l’entorn i cotxos aparcats. La zona natural amb pins, alzines i plantes està envaïda per la brutor i escombros. La vegetació morta és perill d’incendi. Lamentable no preservar en condicions la naturalesa. Port de Pollença no és només la primera línia i el passeig. Per favor, que l’Ajuntament faci neta ja l’àrea natural, posi papereres, servei de neteja periòdic, i acabi d’asfaltar els carrers degudament Gànguil, Gràtil, Xarxa i voltants. Dignitat i dret al benestar dels veïns ja.”

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button
X