EconomiaMunicipi

Noves connexions marítimes de Balears amb la península.

Varen començar amb dos vaixells i ara ja compten amb quatre.

Des de 2021 la companyia de connexions marítimes GNV que pertany a l’empresa de Ferrys MSC, ha establert noves rutes entre Mallorca amb Barcelona i València, Eivissa amb Barcelona i Mallorca, i Maó amb Barcelona. Varen començar amb dos vaixells i ara ja compten amb quatre.

Aquests vaixells de nova construcció tenen diversos espais per complaure les necessitats dels seus passatgers com són: restaurants, zones d’oci, zones de joc per als més petits, sales per conferències i terrasses. A més, compte amb instal·lacions adaptades per a persones amb mobilitat reduïda (habitacions adaptades a les seves necessitats amb passadissos més amples, un altre tipus de paviment i un telèfon d’emergència). També hi ha habitacions per a les persones que viatgen amb les seves mascotes amb un paviment especial i roba de llit d’un altre color per a diferenciar-la de la resta i rentar-la per separat per temes d’al·lergògens.

Tenen molt present petits detalls com en la protecció d’higiene que compten amb un contenidor especial per tirar les mascaretes i les butaques són amb materials antial·lèrgics. En relació amb els aliments tots els productes duen etiquetes d’al·lergògens i per als passatgers àrabs la carn té certificat halal. Els residents a Balears podran gaudir del descompte per a viatjar entre illes i península. Si vols tenir tota la informació d’aquestes rutes marítimes pots visitar la web de GNV

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button