Eu MollMunicipi

En funcionament el centre d’accessibilitat universal del Moll

El centre d’accessibilitat universal del Port de Pollença ja està en funcionament i romandrà obert fins el mes d’octubre. Aquest centre, ubicat a la platja Tamarells, just enfront de la plaça Joan Cerdà, és un l’espai adaptat realitzat per poder garantir que les persones amb discapacitat puguin accedir a la zona de bany amb condicions de confort, seguretat i igualtat. 

Els mesos de maig i octubre, el centre estarà obert cada dia excepte els dilluns. Mentre que els mesos de juny, juliol, agost i setembre estarà obert tots els dies de la setmana. L’horari també varia amb funció dels mesos: el mes de maig estarà obert d’11 h a 14 h; el juny d’11 h a 16 h; el juliol i l’agost de 11h a 18h; el setembre d’11 h a 16 h i a l’octubre d’11 h a 14 h.

L’Ajuntament de Pollença és qui coordina el funcionament d’aquest espai que gestionen de forma conjunta l’Associació de Veïns del Port de Pollença (AVPP) i el del Servei de Socorrisme.

Aquest centre compta amb personal especialitzat en atenció a les persones amb discapacitat per poder oferir un servei que respongui a les necessitats desitjades.

Enguany, s’ha canviat la pèrgola que cobreix una plataforma de 70m2 amb coberta de canyisset, la qual ofereix molta més amplitud i millora les condicions del servei.

També s’han instal·lat passarel·les adaptades que condueixen fins a la zona de bany per facilitar l’accés de cadires de rodes i porten una guia als laterals per a les persones invidents.

El servei d’accessibilitat universal és un element fonamental per a la consecució d’una societat basada en la igualtat de drets i d’oportunitats i és per aquest motiu que s’ha apostat per oferir i proporcionar els mitjans adients per fer-ho possible.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button