Eu MollMunicipi

Es retira una estructura il·legal a la platja del Moll

L'Ajuntament s'ha vist obligat a dur a terme l'actuació, en vista de la indiferència de Costes

Aquest matí, la platja del Port de Pollença ha viscut la retirada de la terrassa d’un dels restauradors del passeig Saralegui.

En vista de què la Demarcació de Costes no ha intervingut -encara que la instal·lació s’hagués fet de manera il·legal-, l’Ajuntament de Pollença ha procedit a la seva retirada. La queixa que es fa des d’aquest, segons ha explicat el batle, Tomeu Cifre, és la persecució que Costes fa de manera no equitativa als diferents bars i comerços que duen a terme actuacions com aquesta: traient taules, cadires, expositors, etcètera, als espais naturals que es veuen sota “responsabilitat” d’aquesta administració.

Per aquest motiu i davant les queixes constants dels veïns, l’ajuntament va procedir a obrir un expedient el 2019 al local. Malgrat això, s’ha mantingut l’ocupació d’aquesta plaça sense autorització fins al dia d’avui. Dos anys els quals el restaurador s’ha fet propietari d’un espai comú i que ha finalitzat amb la retirada d’aquesta estructura per part de la brigada municipal, ja que el propietari no s’ha volgut responsabilitzar.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button