Municipi

Ha quedat inaugurada la Fira del Vi 2022

Al recinte de Can Conill avui fins les 20.30 h i demà, de 10 a 14 h

Aquest matí ha quedat inaugurada la Fira del Vi de Pollença 2022. Un cap de setmana per poder conèixer la participació de 57 cellers i tastar més de 250 vins. D’entre els quals 36 són mallorquins i 21, de la zona de Falset (Priorat).

La Fira del Vi de Pollença és la fira del vi per antonomàsia de Mallorca. També té gran importància per Pollença com a destí turístic i de turisme gastronòmic”,

ha declarat el batle, Tomeu Cifre, durant la inauguració.

A més del batle de Pollença, han assistit la consellera d’Agricultura, Pesca i Alimentació del Govern de les Illes Balears, Mae de la Concha; el conseller d’Educació i Formació Professional, Martí March, el regidor de Comerç i Fires de Pollença, Miquel Llobeta; el director general de Polítiques per a la Sobirania Alimentària del Govern de les Illes Balears, Aram Ortega; i el president de l’Associació Vi Primitiu de Pollença, Josep Bibiloni, entre d’altres.

Ahir vespre es va donar la benvinguda de la DO Montsant, amb una degustació per als assistents del Vermut de Falset. L’agermanament de la Fira del Vi de Falset i la nostra fira ens permetrà gaudir d’una experiènca úncia i completa. Ja que la varietat i la qualitat són notables en tots els tasts programats:

Dissabte dia 7

Diumenge dia 8


Els trenta-sis cellers mallorquins que participen a la XIX Fira del Vi de Pollença són:

Bordoy, Es Verger, Karretània, Son Vich de Superna, Butxet, Vi Rei, Miquel Oliver, Oloron, Cap Andritxol, Son Bordils, Angel, Es Fangar, Santa Catarina, Can Axartell, Mortitx, Son Prim, Tianna Negre, Can Xanet, Son Puig, Son Ramon, Vidal Serra, Can Ramis, Canyelles i Batle, Sebastià Pastor, Pere Seda, Jose L. Ferrer, Vinya Taujana, Galmés i Ferrer, Can Coleto, Antonio Nadal Ros, Blanca Terra, Can Vidalet, Vins Nadal, Ca Sa Padrina, Jaume de Puntiró i Can Feliu.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button