MunicipiOn Pegam

#OnPegam: Fira de maig a Campanet

Diumenge dia 8 torna la tradicional fira de primavera

Enguany, la normalitat està arribant a tots els indrets de la nostra illa. Campanet, alegre i flovial, celebra la Fira de maig aquest cap de setmana. Els carrers s’omplen de xeremiers, art i artesania, cultura i tradició. Però també d’exposicions, gastronomia, concerts i correfocs. Estau preparats?

Dissabte, 7 de maig, la plaça Major es veurà envoltada de campaneters i campaneteres a partir de les 10 h. El motiu, les votacions per triar l’Amo i Sa Madona del Carnaval d’Estiu. A més del disseny de camisetes de Sant Victorià. A Sa Rectoria (17 h), es realitza un taller de costura pedagògica d’accessoris per infants, a càrrec de Moraduix Kids. A les 22 hores, el Correfoc d’Escarrufaverros passa pel poble. Posteriorment, a les 22.30 h, es farà el recompte i la proclamació de les votacions.

Diumenge, 8 de maig, és el dia gros. Les autoritats visitaran el recinte firal a les 10 h i s’inaugurarà la fira: artesania, plantes, exhibicions en directe, gastronomia, exposicions d’entitats i associacions… Per als més petits, a la plaça de Son Bordoi, sa Ludoteca Ludo d’en David (de 10 h a 14 h); i a Ca na Polida, el Cercavila d’Escarrufaverros (12 h).

A la tarda, hi haurà un espectacle de circ, malabars i acrobàcies de Els Siurells Vivents (17 h). Seguidament, la tradicional Ballada popular (18:30 h) a la plaça Major, a càrrec de Música Nostra.

Amb motiu d’aquesta celebració, alguns bars i restaurants del poble ofereixen un menú especial que podeu consultar a la programació completa fent clic aquí.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button