MunicipiPollença

El batle respòn davant la polèmica dels “tardeos”

"Es va proposar ajornar-ho per poder-ho fer de manera adequada".

Davant la polèmica sorgida per la cancel·lació dels “tardeos” programats per demà dissabte a Pollença, hem demanat a Tomeu Cifre que ens expliqui la seva versió dels fets.

D’entrada, els “tardeos” com a acte musical als carrers i amb nivells alts de so, és una activitat que no està permesa sense cap tipus de llicència que el reguli. Entenem que la gent té ganes de diversió, però la llicència dels bars no permet realitzar aquests tipus d’actes. Igual que fer música en directe.

A més, afirma que s’intenta trobar uns equilibris i permetre-ho en algunes ocasions. Però que, en aquest cas, el que s’havia demanat va ser avaluat per la Policia Local i no garantia la seguretat de la gent. Ja que es tracta d’un carrer de doble sentit pel qual aquest dia passarà molta gent. I en cas de sorgir alguna incidència, el responsable seria el mateix ajuntament per permetre-ho.

Per altra banda, s’exposa que el públic que assisteix a la fira normalment vol un espai de tranquil·litat per poder parlar i degustar els vins, ja que són ambients totalment contraris.

“Es va proposar ajornar-ho per poder-ho fer de manera adequada, amb els carrers tancats i com cal. Però demanam que si l’ajuntament intenta trobar equilibris, els bars també han d’ajudar a col·laborar en ser responsables i fer els “tardeos” de manera més espaiada i en dies de més calma”.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Consulteu també
Close
Back to top button
X