GastronomiaMunicipi

Programació de la Fira del Vi

Llistat de tasts comentats durant la celebració

L’associació Vi Primitiu de Pollença ha celebrat recentment la presentació la Fira del Vi 2022, a la qual es va anunciar la participació d’un total de 36 cellers mallorquins i un tast de més de 250 vins. Aquesta es durà a terme el proper cap de setmana del 7 i 8 de maig, però la seva benvinguda es realitzarà el divendres dia 6. Aquest acte començarà a les 20 h, on es farà la presentació dels vins DO Montsant de Falset (Priorat).

Aquesta presentació es deu a un agermanament d’ambdues fires, homenatge per ser font d’inspiració a la creació de la pollencina. Per aquest motiu, a la Fira del Vi de Pollença també hi haurà una representació de vint-i-un cellers procedents de la zona de Falset.

El recinte d’aquesta dinovena edició estarà ubicat a Can Conill i l’horari d’obertura serà: Dissabte de 10 h a 20:30 h i Diumenge de 10 h a 14 h. Les entrades es podran adquirir fins una hora abans a la mateixa entrada, per un preu de 15 euros, dels quals 5 euros seran per comprar vi. A més, el preu inclourà una copa de vi, una bossa i un llibret explicatiu.

Dissabte dia 7 es realitzaran els següents tasts comentats:

Diumenge dia 8, els tasts que es duran a terme seran:


Els trenta-sis cellers mallorquins que participen a la XIX Fira del Vi de Pollença són:

Bordoy, Es Verger, Karretània, Son Vich de Superna, Butxet, Vi Rei, Miquel Oliver, Oloron, Cap Andritxol, Son Bordils, Angel, Es Fangar, Santa Catarina, Can Axartell, Mortitx, Son Prim, Tianna Negre, Can Xanet, Son Puig, Son Ramon, Vidal Serra, Can Ramis, Canyelles i Batle, Sebastià Pastor, Pere Seda, Jose L. Ferrer, Vinya Taujana, Galmés i Ferrer, Can Coleto, Antonio Nadal Ros, Blanca Terra, Can Vidalet, Vins Nadal, Ca Sa Padrina, Jaume de Puntiró i Can Feliu.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button