EsportsMunicipi

Resum dels resultats esportius del cap de setmana

Partits convocats els dies 29 i 30 d’abril i 1 de maig

EU MOLL TENNIS

Després de guanyar al Mach Point i quedar primer del grup B, l’equip Benjamí d’Eu Moll Tennis Club s’ha classificat per a la final de la copa FTIB. Al darrer partit de la fase classificatòria, l’equip format per Marc Lorente i Pau Ferrer s’ha imposat per 1 a 2 al Mach Point a la confrontació disputada a les pistes de l’Sport Inca.

Per altra banda, la darrera jornada pels jugadors no federats del club s’ha disputat aquest cap de setmana en el poliesportiu del Port de Pollença. Novament amb els clubs de Lloseta i de Sa Pobla, s’ha organitzat una jornada on tots els participats han jugat tres partits amb un format de sets curts a quatre jocs. En acabar la jornada, s’ha obsequiat amb una medalla a tots els participants en reconeixement a la seva participació durant aquesta temporada de jornades.  


BÀDMINTON POLLENÇA

El Club Bàdminton Pollença té bones notícies, ja que les jugadores Caterina Sureda i Zinab Zoural s’han classificat per les finals del Campionat de Balears Escolars que es disputaran a Eivissa el cap de setmana del 20 al 22 de maig. Per mèrits propis i amb un gran esforç, i durant molt de dissabtes aixecant-se d’hora per fer trasllats a Palma i Porto Cristo, han estat classificades per la categoria Sub 15. Des del Club s’està intentant organitzar el viatge perquè han de perdre classe i, a més, les nines tenen altres compromisos, però es farà el possible perquè aquests campionat les podria dur a celebrar els campionats d’Espanya representant a les Illes Balears.

Per altra banda, segueixen els entrenaments de l’alcudienca Adriana, on els més joves estan avançant molt positivament. També els adults han tengut classes del gallec Lluís (entrenador de campiona d’Espanya), que els ha ensenyat moltes tècniques per poder millorar.

Des del Club es mostren molt satisfets amb la feina que estan realitzant tots per posar el nom de Pollença a escala de Balears i, tant de bo, d’Espanya.


MALLORCA NORD JUDO

S’ha comptat amb la participació d’Andreu Vila, Jeroni Llaneras, Marc Crespí i David Huelva (els 3 darrers després de quedar campions de Mallorca i de Balears) al Campionat d’Espanya. Andreu va perdre la primera ronda i no va tenir opció a repesca. Jeroni va perdre primera ronda i la repesca. Marc va guanyar la primera ronda, va perdre la segona contra el vigent campió, i va perdre la repesca. David va perdre el primer, va guanyar el primer de repesca i va perdre el segon.


REIAL CLUB NÀUTIC PP

L’equip de Benjamins, Alevins, Infantils i Cadets del club, han acudit a la Tercera Copa Balear de Piragüisme que se ha celebrat a Eivissa i tornen amb molts bons resultats:

  • Leo Faass Estragnat, Aleví A Maculí C1 2000 m. Or
  • Aitor Martín López, Aleví A Masculí C1 2000 m. Plata
  • Alejo Mallada Palomeque, Aleví A Masculí C1 2000m Bronze
  • Aithor Martín López i Leo Faass Estragnat, Aleví Masculí C2 1000m. Or
  • Elisenda Cerdà Cerdà, Aleví A Femení C1 2000m. Plata
  • Ariadna Cañero, Aleví A Femení C1 2000 m. Bronze
  • Elisenda Cerdà i Ariadna cañero, Aleví Femení K2 1000 m. 
  • Oliver Pagmar, Aleví A Masculí K1 2000 m. 12è
  • Martina Verá Jaime, Benjamí Femení K1 1000m. Or
  • Micaela Mallada Polomeque, Benjamí Femení K1 1000m. 4t
  • Martina Verá Jaime i Micaela Mallada, Benjamí Femení K2 1000m. Or
  • Ángela María Álvarez Belalcázar, Cadet A Femení K1 1000m. Or
  • Antoni Nadal i Daniel Mancha, Benjamí Masculí K2 1000 5è
  • Alexis Lilian Faass Estragnat, Aleví B Masculí C1 2000m. Or

CLUB DE BÀSQUET

L’equip Cadet Masculí s’ha proclamat campió de Balears amb un resultat de 67-61. Un gran premi, gràcies a l’il.lussió i la feina diària de tots i totes: jugadors, cos tècnic, famílies i tot el club. Ara toca somniar i disfrutar al Campionat d’Espanya que se celebrarà del 15 al 21 de Maig a Càdis.


FUTBOL POLLENÇA

Aquests han estat els resultats de la 28ena jornada de Futbol 7:

Aficionats Consell-Panord Rentacar Formentor (1-4): Partit entretengut al Municipal de Consell. L’equip pollencí va posar a prova en vàries ocasions al contrincant, però Jaume Xumet va botar al primer temps per obrir la golejada. A la segona meitat, Sebastià Morro va fer el 0-2 i, poc després, Jaume Xumet de nou per la banda dreta i en un “pis pas”. El darrer gol va ser de Javi Gallardo. FITXA TÈCNICA.

UE Alcúdia-M. Collins Marbres Cuixac (2-7): Partit tranquil i controlat en tot moment per MCMC. Amb el final ja decidit (0-5), arribaren els dos gols del UE Alcudia. FITXA TÈCNICA.

Ca’n Pereó-Bar La Bodeguita (5-3) FITXA TÈCNICA

M. Collins Marbres Cuixac-Aficionats Consell (1-1) FITXA TÈCNICA

Panord Rentacar Formentor-Renault Arenal Peña Bética (2-0): L’equip pollencí segueix a cinc punts del líder. Partit bastant igualat que aguantà tot la primera meitat. A la segona part, Joan Xumet va obrir el marcador. En aquesta ocasió varen brillar Marti Masco, en lloc de Sebastià Morro i els germans Xumet com a braç executor. FITXA TÈCNICA

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button