Site icon Som Pollença

Discòrdia pel nou cartell de la plaça Major

Aquests darrers dies, les xarxes socials s’han vist immerses amb publicacions i comentaris a sobre de la nova obertura comercial de la plaça Major. La inauguració d’aquesta tenda i el cartell que aquesta ha instal·lat a la seva entrada, han estat el motiu de la discòrdia.

Les opinions són diverses, des dels que troben que: “Em pareix exagerat lo gran que és el cartell, ocupa una barbaritat. A més, el trob senzill i una horterada per ser a la plaça, negre i platejat….” fins als que creuen que “Els cartells d’aquest tipus de tenda són així, per molt que es queixin no el llevaran. A més, és una tenda encaixonada i necessiten un cartell gran perquè els vegin. Jo faria el mateix”.

Altres són més dubtoses: “Bàsicament, pens que és massa gran i es menja tota la fatxada. A mi no m’agrada, però no sé tampoc si se’ls hi podria obligar a posar-ne una altra cosa. Com a mínim, el logo comercial podria haver estat més petit”.

El que està clar és que tothom té un punt de vista quant al seu disgust o la seva conformitat amb la ruptura de l’estètica de l’emblemàtica plaça de Pollença i, en alguns casos, molt ben formada: “Tot comunica, i qui crida més fort no significa que el que diu sigui més coherent. De fet, pot fer allunyar a la part a qui vols atreure, com és aquest cas que a més d’evidenciar una desesperació per fer negoci per davant del concepte humanitari del poble, pot generar un major rebuig”.

Exit mobile version