MunicipiPolítica

Acords de Govern del 25 d’abril

S'ha realitzat la roda de premsa del Consell de Govern Ordinari

S’ha dut a terme avui dilluns la roda de premsa ordinària del Consell de Govern. D’entre els acords, que es troben en la seva totalitat a la pàgina del CAIB, destacam les següents notícies:

Aprovació del calendari de dies festius per al 2023 a les Illes Balears

Amb la conformitat prèvia de la Mesa Social Tripartida de les Illes Balears, òrgan constituït pel Govern, patronals i sindicats, i amb la conformació de 12 dies, s’ha dissenyat en funció del que disposa la normativa estatal i autonòmica vigent.

  • 6 de gener, Epifania del Senyor, divendres
  • 1 de març, Dia de les Illes Balears, dimecres
  • 6 d’abril, Dijous Sant
  • 7 d’abril, Divendres Sant
  • 10 d’abril, Dilluns de Pasqua
  • 1 de maig, Festa del Treball, dilluns
  • 15 d’agost, Assumpció de la Verge, dimarts
  • 12 d’octubre, Festa Nacional, dijous
  • 1 de novembre, Dia de Tots Sants, dimecres
  • 6 de desembre, Dia de la Constitució, dimecres
  • 8 de desembre, Immaculada Concepció, divendres
  • 25 de desembre, Dia de Nadal, dilluns

Ajuts d’Educació per desenvolupar programes de qualificació inicial

S’autoritza a la Conselleria d’Educació i Formació Professional a convocar ajuts amb una inversió total de 990.000 € que permetin aconseguir una qualificació professional de nivell 1. L’objectiu és atendre aks col·lectius desfavorits que han abandonat o són susceptibles d’abandonar el sistema educatiu, amb una oferta addicional que suposi una nova oportunitat.

Ampliació dels crèdits ISBA 2022 fins a més de 30 milions

La convocatòria pretén facilitar liquiditat a les estacions de serveis i subministraments de combustibles i carburants per contribuir a la normalitat del funcionament en el servei. Un crèdit de fins a 300.000 €, sense interessos ni cost dels avals, assumit pel Govern. A més, s’ha acordat fins a un milio d’euros per finançar inversions.

Autoritzar el servei de Salut a tramitar el subministrament de pròtesis vasculars sintètiques

Les pròtesis vasculars sintètiques es destinen a restablir la circulació en el territori arterial o venós. Per tant, es important que els centres de salut comptin amb els materials, per garantir el funcionament correcte de l’activitat assistencial i cobrir les necessitats d’ús. Aquest contracte acordat, amb un valor màxim de 900.788,56 €, tendrà una vigència de 12 mesos, amb possibilitat de prorroga.

Aprovació de 525.000 € per a les unitats de suport dels centres Especials d’Ocupació

S’ha aprovat una línia d’ajuts de 525.000 €, destinades a les unitats de suport de l’activitat professional en el marc dels serveis d’ajust personal i social dels Centres Especials d’Ocupació. L’objectiu és garantir el dret a la igualtat d’oportunitats i de tracte de les persones amb discapacitat i la seva igualtat de condicions.

Millora i ampliació de les xarxes de telecomunicacions de les Illes Balears

L’IBETEC inclou al Pla d’Actuacions d’enguany la creació, la gestió i el manteniment dels centres públics de telecomunicacions; la gestió i l’operació de la xarxa de telecomunicacions per als cossos d’emergències i seguretat TetraIB, i l’augment de cobertura del senyal de TDT a les zones obscures. Per tal d’aconseguir els objectius, es destinaran 4.774.411 €.


Mostra més

Articles relacionats

Back to top button