EducacióMunicipi

Programa de la UOM a Pollença

La universitat per a persones majors de cinquanta anys

La Universitat Oberta per a Majors (UOM) és un programa de cinc conferències amb temes diversos, que es du a terme en tretze municipis de Mallorca. Aquestes van dirigides a les persones majors de cinquanta anys, les quals es poden inscriure, al nostre municipi, a les Associacions de Tercera Edat, a l’Àrea d’Educació o a Can Llobera.

Cloenda del 2019

Les sedes seràn els pobles d’Algaida, Calvià, Campos, Deià, Felanitx, Inca, Llucmajor, Manacor, Petra, Pollença, Sencelles, Sineu i Sóller. Per a les persones de Pollença és posa autobús d’anada i tornada gratuït. Però es recorda que per poder participar, s’ha de fer un cicle de mínim cinc conferències, per les quals l’alumnat rebrà un certificat/diploma de participació i serà convidat a dinar.

A Pollença, les conferències que es realitaràn són les següents:

  • Dijous, 5 de maig de 2022: El que menjam i quan ho menjam: ambdues coses són importants. Per la Doctora Cristina Nicolau, professora del Departament de Biologia.
  • Dijous, 12 de maig de 2022: Per què les nostres cases són tan diferents? La invenció de l’habitatge contemporani. Per la Doctora María Sebastián, professora del Departament de Ciències Històriques i Teoria de les Arts.
  • Dijous, 19 de maig de 2022: La defensa del patrimoni natural i cultural amb perspectiva del temps present. Per el Doctor Sebastià Serra Busquets, professor del Departament de Ciències Històriques i Teoria de les Arts.
  • Dijous, 26 de maig de 2022: Conseqüències de l’elitització del turisme a Mallorca. Per el Doctor Jesús M. González, professor del Departament de Geografia.
  • Dijous, 2 de juny de 2022: Son i qualitat de vida. Per el Doctor Mourad Akaarir, professor del Departament de Biologia.

Aquestes es faràn al Centre Cultural Miquel Capllonch (carrer del Metge Llopis, 1, Port de Pollença) a les 19 hores. Per a més informació i inscripcions: Àrea d’Educació, 674781990, 627078569

La programació completa dels diferents municipis es pot consultar i descarregar clicant aquí.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button