MunicipiPollença

Decideix el futur de Ca n’Escarrinxo

Assamblea ciutadana organitzada per l'àrea de participació ciutadana

T’animes a participar en el sorteig cívic que permeti seleccionar l’Assemblea ciutadania per decidir el futur de Ca n’Escarrinxo?

Des de l’àrea de participació ciutadana de l’Ajuntament de Pollença s’han enviat a persones seleccionades per atzar, una carta-invitació per formar part d’un sorteig cívic a fi d’escollir 24 membres iguals o majors a 16 anys que representin la població de Pollença en una Assemblea ciutadana que decidirà el futur de Ca n’Escarrinxo. L’Assemblea entra dintre del procés participatiu que s’inicià el novembre passat.

Ahir dia 20 d’abril es va produir una trobada amb la comissió tècnica per valorar totes les propostes ciutadanes recollides tant a la jornada de dia 27 de novembre, com a l’Institut de Pollença, l’Escola Verge de Montision i per la web www.canescarrinxo.info que seran deliberades en el marc de l’Assemblea.

Si vostè reb a casa seva aquesta carta, té uns quants dies més per respondre al formulari adjunt amb un SI i les seves dades, fent-lo arribar a qualsevol de les dues OACS del municipi. Des de l’àrea, es farà un acusament de rebut, anunciant el dia en que es produirà el sorteig cívic. També pot telefonar a les OACs, en cas de dubtes o aclariments. Si no li interessa, no cal que faci res. El sorteig cívic es produirà un cop hagi acabat el termini per presentar el formulari i tot seguit, s’anunciaran les 24 persones seleccionades. 

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button