EconomiaMunicipi

Balears comptarà amb ajudes regionals

La millora pot duplicar els projectes beneficiats

Els projectes empresarials de les Illes Balears podran beneficiar-se de les ajudes regionals de l’Estat durant el període 2022-2027. La comunitat autònoma s’ha inclòs per primera vegada al nou mapa d’ajudes, tal com havia reclamat el Govern al Ministeri d’Hisenda i Funció Pública. A més, augmenta fins el 35% i el 25% de la inversió el nivell d’ajuda per a les PIME, i dins el 15% per a les grans empreses.

Aquestes es destinen a projectes de creació de nous establiments que originin una nova activitat empresarial, projectes que suposin l’ampliació i el desenvolupament d’una activat ja establerta o projectes de modernització de la producció. I es poden tramitar a través del Centre Balears Europa.

A la reunió varen assistir les principals organitzacions empresarials, CAEB i PIMEB; la consellera d’Hisenda i Relacions Exteriors, Rosario Sánchez, el conseller de Fons Europeus, Universitat i Cultura, Miquel Company; el director general de Fons Europeus, Félix Pablo; i el director general de Política Industrial, Antoni Morro; a més de membres del Centre Balears Europa.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button