MunicipiSalut

EinaSalut: la nova plataforma digital

529.204 euros per millorar la salut de la població

La Conselleria de Salut i Consum va presentar ahir la innovadora plataforma digital EinaSalut. Aquesta va dirigida a persones sanes o amb malalties, institucions, centres educatius i empreses; i té com a objectiu millorar la salut de la població. Al projecte, impulsat per la Direcció General de Salut Pública i Participació, s’han invertit 530.000 euros aproximadament, finançats al 50 % pels fons FEDER.

A la presentació varen assistir la consellera de Salut i Consum, Patricia Gómez; la directora general de Salut Pública i Participació, Maria Antònia Font; la cap del Servei de Promoció de la Salut, Elena Cabeza; la responsable de l’Observatori del Pacient, Rosa Duro, i la responsable del Programa del Pacient Actiu, Llucia Moreno.

“EinaSalut és, d’una banda, un instrument perquè ciutadans individuals, sans o amb malalties, puguin avaluar el seu estat de salut física i emocional, saber com poden millorar a través d’accions progressives i avaluar-ne els resultats. De l’altra, és un instrument de feina col·lectiu perquè institucions, centres educatius, empreses i associacions puguin engegar, seguir i avaluar els seus projectes vinculats a la promoció de la salut”,

explicà la consellera.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button