CulturaMunicipi

L’Orquestra Nacional d’Espanya torna a Pollença

L'ONE a Mallorca després de la seva actuació al 1974

El Claustre de Sant Domingo tornarà a fer història amb el concert de l’Orquestra Nacional d’Espanya, dirigida per David Afkam, després de quaranta-vuit anys. Aquest té gran importància pel fet que l’ONE actua fora de l’Auditori Nacional de Música de Madrid en escasses ocasions.

No es coneix la programació de la vetlada, però s’ha confirmat el dia, 27 d’agost, com a clausura de l’edició del Festival de Pollença. Aquesta serà protagonitzada per Felix Mendelssohn.

El batle de Pollença, Tomeu Cifre, i el director artístic del Festival, Pere Bonet, han mostrat la seva satisfacció per aquesta gran actuació i agraeixen la col·laboració al director tècnic de l’OCNE, Felix Palomero, i l’equip directiu i tècnic de l’INAEM.

L’1 de setembre de 1974, va tenir lloc la darrera actuació de l’ONE a Mallorca. Aquesta va ser al Claustre de Sant Domingo, acollida per la repercussió artística del Festival de Pollença en la seva XIII edició. El concert fou presidit per l’aleshores SAR Princesa Sofia. Sent aquest un gran èxit davant les cròniques i les crítiques musicals. Enguany, es tornarà a viure l’experiència.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button