MunicipiPollença

Les novetats de la Fira del Vi

Un total de 36 cellers i més de 250 vins per tastar

Aquest matí a l’Hotel Son Brull de Pollença ha tengut lloc la presentació oficial de les principals novetats de la Fira del Vi de Pollença 2022, que es celebrarà els dies 7 i 8 de maig. A la presentació han assistit Tomeu Cifre, batle de Pollença; Miquel Llobeta, regidor de Comerç; Andrés Nevado, delegat del Port de Pollença; Francisca Cerdà, regidora de Serveis Socials; Bianca Aguilar, regidora d’Esports i Igualtat; i Josep Bibiloni, president de l’Associació Vi Primitiu de Pollença.

“L’avantatge d’enguany és que tots els vins que s’elaboraren el 2021, estan sent embotellats i estan a punt de sortir. Per tant, tendrem el privilegi de tastar-los”,

ha explicat Bibiloni.

S’ha pogut conéixer també al guanyador del concurs de la imatge gràfica d’aquesta edició, Toni Cabanellas. L’autor ha explicat la seva inspiració representada al cartell entorn a l’essència dels sabors i els aromes del vi. A més dels cellers participants i el tercer agermanament de fires entre la Fira del Vi de Pollença i la Fira del Vi de Falset (Tarragona).

L’aforament no estarà limitat per un nombre de persones i el preu d’entrada serà, com sempre, de 15 euros. Aquestes es podran adquirir una hora abans a l’entrada. I l’horari per gaudir de la fira serà de 10 hores a 20:30 (darrer pas a les 19 hores).

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button