Site icon Som Pollença

Art Jove 2022: 8 certàmens i 50.000 € en premis

Fa pocs dies es va presentar el certamen Art Jove 2022, sota l’eslògan Capgira la teva creativitat. Un concurs que any rere any organitza la Conselleria d’Afers Socials i Esports, des de l’Institut Balear de la Joventut (IBJOVE). A la presentació assistiren Fina Santiago, consellera, Marta Carrió, directora general d’Infància, Joventut i Famílies i Tià Lliteres, director de l’IBJOVE. A més, tres de les guanyadores de convocatòries anteriors: Laura Caldentey de Disseny Gràfic 2021, Mónica González de Fotografia 2021 i Lucía Sánchez de Creació Teatral 2016.

“L’eslògan és molt adient arran d’una pandèmia que ha valorat i ha qüestionat molts aspectes de la societat i ara amb una guerra en territori europeu. Sempre hem defensat que en la creativitat no només hi ha talent sinó també pensament i en aquests moments històrics és necessari capgirar el pensament i la creativitat; els artistes també ens han d’ajudar a repensar el món”,

va destacar Fina Santiago.

Enguany es proposen 8 certàmens: Curtmetratges (9.000 €), Dansa Contemporània (8.000 €), Música per a Joves Intèrprets en la modalitat de Grups de Cambra (8.000 €), Arts Visuals (5.000 €), Còmic (5.000 €), Disseny de Producte (6.000 €), Disseny de Moda (5.000 €) i Relat Breu (4.000 €).

A més, es consolida la participació dels guanyadors i finalistes d’Art Jove a festivals i mostres com ara Fira B!, Inclàssic, Inund’art i Palma amb la Dansa; les iniciatives Art PerTot i Salvador Iborra, amb la col·laboració de l’Agència Catalana de la Joventut i la Maison de la Catalanité de Perpignan. I es mirarà per donar visibilitat a l’obra dels joves creadors participants a través del programa Girart Jove a diferents espais de les Illes Balears o de la resta de l’Estat espanyol.

Les inscripcions es poden fer fins al 30 d’abril de 2022. Per a més informació, clicau aquí.

Exit mobile version