CulturaMunicipi

Presentació dels Premis Pollença de Literatura 2021

Els guanyadors d'enguany són Miquel Àngel Mas Mas i Aina Riera Serra

Avui dissabte, a la fresca del pati de Can Llobera i entre els raigs de sol caiguent entre les plantes, s’ha realitzat l’acte de presentació de les obres guanyadores dels Premis Pollença de Literatura 2021.

En aquesta darrera edició, les obres seleccionades han estat Camps dalladors de Miquel Àngel Mas Mas, guanyador de l’XI Premi Pollença de Poesia, que anirà a càrrec de Manel Santana Morro, professor i escriptor; i la de Ran de bàratre, d’Aina Riera Serra, guanyadora del XII Premi Pollença de Narrativa, a càrrec de l’escriptor Pere Perelló.

“La poesia de Miquel Àngel Mas és un cant a la vida; posa paraules a les vides que acumulam les persones”, explicà Santana. “El poeta és un home de sentiment, però també és analític”.

“La poesia pot fer spoilers, la narrativa no. Pero encara que fes spoilers del llibre de n’Aina, no es perdria genys l’interés. Perquè n’Aina també és poeta i té un llenguatge narratiu molt propi”, continuà en Perelló.

El jurat per les narratives va ser compost per Clara Queraltó, Sebastià Perelló i Pere Joan Martorell; i quant a les poesies, per Laura López Granell, Àngels Gregori i Toni Xume.

L’acte ha anat seguit d’un aperitiu per als assistents, els quals també han participat realitzant preguntes als escriptors.

Per altra banda, recordam que el termini per presentar les obres per als Premis Pollença de Literatura 2022, segueix obert fins al 5 d’agost del 2022.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button