Site icon Som Pollença

Fira d’Abril 2022 de Pollença

Feria de Abril 2019

L’Ajuntament de Pollença va anunciar fa pocs dies la celebració de la Fira d’Abril al municipi, que es farà durant els dies 22, 23 i 24 a Can Conill.

El divendres 22 d’abril, s’iniciarà la festa amb un cercavila de la Banda de Cornetes i Tambors pels carrers de Pollença, a partir de les 19:45 hores. Seguidament, es rebrà a les autoritats al recinte ferial (20:00h) i es farà el pregó de festes, que anirà a càrrec del Sr. Pedro Anaya. Quedarà així inaugurada la fira, on es podrà gaudir el mateix dia de l’actuació musical del grup ALBOREA (20:30 h) i del DJ local COLOMAR (22 h).

Dissabte dia 23, l’obertura del recinte es farà a les 13 hores, on es podran veure les desfilades típiques de cavalls, tastar els plats pròpis, ballar i on els més petits també tendran el seu espai amb atraccions. A les 20:30 h, actuarà el gruo OXALIS i a les 22:00 h, els joves DJ’s TOCATS D’ALA.

El diumenge 24, el recintà obrirà més prest, a les 11 hores. A les 12 hores tendrà lloc la Missa Rociera i l’actuació del Coro Rociero de Mallorca. Posteriorment, una fideuà a càrrec del xef Kiko Pescador, per la qual s’ha de comprar un tiquet al bar L’ATURADA. El preu són 8 euros i es pot adquirir des del 18 fins al 23 d’abril.

Durant aquest darrer dia, TOCATS D’ALA amenitzarà la festa fins a la clausura, que serà a les 21 hores.

El programa es pot veure i descarregar fent clic aqui.

Exit mobile version