EsportsMunicipi

Tomeu Cifre es reuneix amb la Policia Local

S'està treballant per resoldre la situació i dur a terme la cursa

Ahir al matí es va anunciar la falta de protecció amb la qual es preveia la XIV ADALMO Mitja Marató de Pollença. Davant aquest avís de “vaga” per part de la Policia Local, fet desencadenat per la seva insatisfacció amb algunes actuacions de l’Ajuntament, es va plantejar suspendre la cursa. No obstant això, i després d’un llarg dia de preocupació, es va llançar a les xarxes un comunicat de calma i normalitat -el qual s’acaba d’actualitzar-.

Des de l’associació de la Mitja Marató de Pollença i l’Ajuntament de Pollença volem comunicar que continuam fent feina perque l’Adalmo Mitja Marató de Pollença se pugui celebrar amb total normalitat.

Comunicat actualitzat avui 7 d’abril

Avui prest d’hora, Tomeu Cifre, batle de Pollença, s’ha reunit amb la Policia Local i la representant de personal. “S’han acostat postures i estam pendents d’unes reunions tècniques per acabar de complir els compromisos adquirits per part de l’Ajuntament amb relació a la satisfacció de la carrera professional, que és el que reclamaven”, ens ha explicat el batle.

Demà al matí es sabrà la resolució total d’aquestes qüestions.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button