CulturaMunicipi

Exposició de joves ART(e)ISTES de Pollença

Es podrà visitar els dies 8, 9 i 10 d'abril a Can Bum

L’Espai Social Can Bum de Pollença inaugura per aquest cap de setmana ART(e)ISTES, una exposició d’art i artesania. Aquesta és farà avui divendres 8 d’abril a les 18:30 al mateix Can Bum, on hi haurà també una petita picada per als assistents. Les visites es podran realitzar també dissabte 9 (de 10h a 19h) i diumenge 10 (fins les 13h).

Obra de Teseo

D’entre les obres, trobam creacions de pintura, ceràmica, disseny de roba, macramé… de nous artistes i artesans de Pollença. La intenció, segons ens explica L’aura de les coses, és donar a coneixer a diferents artistes del poble i fomentar el consum d’art/esanaia local. Alguns d’ells ens han explicat la seva obra:

“Jo treballo amb pintura acrílica. Les peces que mostraré uneixen l’abstracció i el psicodèlic. Una forma de transmetre l’energia que sorgeix de l’artista i de la pintura. I com la percep el que l’observa. També presentaré alguna obra solta, com paisatges o alguna cara”, explica Teseo.

Toni Llenobrac va ser guanyador del primer premi al Projecte d’Innovació i Sostenibilitat entregat per la Universitat Politècnica de Madrid i l’empresa TENDAM. Una mescla de tradició i modernitat:

“El meu projecte demostra la força que té l’illa i la personalitat que la caracteritza. Amb una iniciativa de consciència sostenible, els looks es caracteritzen pels seus estampats; la tela de llengües de Teixits Vicens amb el model d’Ikat ‘Verd 61B’ reflecteix a la perfecció la calma de l’illa i el treball d’artesania que eleven el valor de la col·lecció. El segon teixit és una Estampació pròpia amb Dissenys exclusius reinterpretant el tradicional punt mallorquí. Finalment, els estampats més colorits són retalls de roba que tenien tares i no es podien comercialitzar (en concret eren pijames de cotó) i mitjançant la tècnica del upcycling se’ls hi ha donat una segona vida. A més hi haurà exposades diferents joies dissenyades per jo mateix i elaborades per en Javier Vallori”.


Mostra més

Articles relacionats

Back to top button