Municipi

Perilla la Mitja Marató per falta de protecció

La Policia Local acaba d'informar de que no farà assistència a la cursa

Som Pollença acaba de saber que la Policia Local de Pollença es nega a fer l’assistència que es preveia a la XIV ADALMO Mitja Marató, convocada per aquest diumenge dia 10 d’abril.

Els motius són la insatisfacció amb la gestió i la falta d’atenció que el cos policial rep per part del mateix Ajuntament de Pollença. Aquests no realitzaran les hores extra acordades per tal de reforçar els trams del recorregut. No obstant això, demanen una convocatòria de reunió urgent amb la batlia per negociar les condicions, les quals s’esperen eficients. En cas contrari, la Mitja Marató s’hauria de cancel·lar per falta de seguretat. A més, la situació podria afectar també a les celebracions de la Setmana Santa.

Per altra banda, el batle, Tomeu Cifre, ens explica que ha rebut l’escrit i citarà al cap de la Policia per tal d’entendre exactament els motius que els duen a prendre aquesta decisió, fer les pertinents explicacions i garantir una possible solució. “Seria una irresponsabilitat recaure qualsevol classe de negociació entre funcionaris i ajuntament, damunt de la ciutadania”, aprofundeix.

Estam treballant per tal d’aportar més informació.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button