MunicipiSuccessos

Judici de dos germans per un apunyalament

Els fets succeïren el juliol de 2020 al Port de Pollença

Dos germans de 21 i 25 anys, residents al Port de Pollença, varen ser acusats d’agredir i apunyalar a un jove el passat 18 de juliol de 2020. A l’acte, es va assestar una arma blanca de 20 centímetres al costat esquerre de l’abdomen, que va costar al jove seixanta-sis dies de recuperació i una cicatriu quirúrgica permanent. Per altra banda, el major dels dos també havia estat inculpat d’homicidi.

Dos dies més tard d’aquests fets, es va imposar una ordre d’allunyament per al petit dels germans cap a la víctima. Al major, presó provisional, comunicada i sense fiança.

Per aquest dijous, la Secció Penal de l’Audiència Provincial de Palma convoca el judici i es demana per part de la Fiscalia set anys i mig de presó per al germà gran i 3 anys i mig per al petit. A més, es tempteja la idea de l’expulsió territorial una vegada finalitzada la condemna, ja que al moment dels fets, els acusats estaven en situació irregular. Quant a multa, la indemnització per la víctima és de 18.382 euros.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button