Municipi

Presentació de l’exposició ‘Anglada-Camarasa 150 anys’

L'exposició més completa d'Anglada-Camarasa al Museu de Pollença

Dijous 7 d’abril a les 12.00 hores a l’Església del Convent de Sant Domingo (Carrer de Guillem Cifre de Colonya, 0) es farà la presentació de l’exposició “Anglada-Camarasa 150 anys”. Aquesta és la la col·lecció més gran d’obres d’Anglada-Camarasa, propietat de la Fundació “la Caixa”. I que arriba a Pollença, organitzada pel Museu i l’Ajuntament de Pollença.

A la presentació hi assistiran Bartomeu Cifre, batle del municipi; Andreu Aguiló i Aina Aguiló, codirectors del Museu de Pollença; Margarita Pérez Villegas, directora de CaixaForum Palma i Sílvia Pizarro, comissaria de l’exposició.

Les visites es podran ralitzar del 10 d’abril al 26 de juny.

“El pintor acostumava a passejar pels afores de Pollença per pintar, dibuixar i fotografiar petits racons, horts, construccions rústiques, les formes dels arbres i les coves naturals. Als seus quadres, hi va plasmar els niguls a la badia, les roques de Bóquer, els pins de Formentor, la Vall d’en March o l’Horta de la Font”,

Fundació La Caixa

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button
X