Site icon Som Pollença

#OnPegam: la XVI Fira de la taronja de Sóller

Un nou mes, un nou inici. La nova secció pensada per als rodamons. Ara que a la fi s’acaben les restriccions amb les quals hem hagut de conviure durant els darrers anys, i que a més arriba el bon temps i els dies es van allargant, donam també la benvinguda a #OnPegam. Un nou apartat a la nostra web que té l’objectiu de servir de ‘guia tradicional’ a les nostres illes.

Setmanalment, es proposaran llocs, fires o altres esdeveniments interessants per a poder aprofitar al màxim el caps de setmana. La idea neix per tal de promocionar els costums i la cultura que ens envolta. A més, si tens alguna idea que et sembla atractiva, ens la pots fer arribar a través de les xarxes socials o al correu de la redacció.

Aquest primer cap de setmana a #OnPegam, recomanam la XVI Fira de la taronja de la Vall de Sóller és un esdeveniment gastronòmic i cultural que es celebra enguany els dies 2 i 3 d’abril. A la programació d’aquesta edició que ha format part de les Jornades que es varen iniciar el 18 de març i finalitzen el mateix 3 d’abril, es poden trobar activitats per a tots els gustos: visites guiades, mercadets de productes locals i artesans, tallers creatius, exposicions, animació infantil i fins i tot, un recorregut literari o una mostra de cuina en directe. A més, el dissabte a partir de les 19 hores, hi haurà música en directe per celebrar la Nit Taronja amb els grups DEBAIX i OLD NOISE. Ens veim a la plaça de la Constitució amb un bon suc de taronja cassolà i… a ballar i gaudir!

Exit mobile version