CulturaMunicipiOn Pegam

#OnPegam: la XVI Fira de la taronja de Sóller

Descobreix les illes de la mà de Som Pollença

Un nou mes, un nou inici. La nova secció pensada per als rodamons. Ara que a la fi s’acaben les restriccions amb les quals hem hagut de conviure durant els darrers anys, i que a més arriba el bon temps i els dies es van allargant, donam també la benvinguda a #OnPegam. Un nou apartat a la nostra web que té l’objectiu de servir de ‘guia tradicional’ a les nostres illes.

Setmanalment, es proposaran llocs, fires o altres esdeveniments interessants per a poder aprofitar al màxim el caps de setmana. La idea neix per tal de promocionar els costums i la cultura que ens envolta. A més, si tens alguna idea que et sembla atractiva, ens la pots fer arribar a través de les xarxes socials o al correu de la redacció.

Aquest primer cap de setmana a #OnPegam, recomanam la XVI Fira de la taronja de la Vall de Sóller és un esdeveniment gastronòmic i cultural que es celebra enguany els dies 2 i 3 d’abril. A la programació d’aquesta edició que ha format part de les Jornades que es varen iniciar el 18 de març i finalitzen el mateix 3 d’abril, es poden trobar activitats per a tots els gustos: visites guiades, mercadets de productes locals i artesans, tallers creatius, exposicions, animació infantil i fins i tot, un recorregut literari o una mostra de cuina en directe. A més, el dissabte a partir de les 19 hores, hi haurà música en directe per celebrar la Nit Taronja amb els grups DEBAIX i OLD NOISE. Ens veim a la plaça de la Constitució amb un bon suc de taronja cassolà i… a ballar i gaudir!

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button