EsportsMunicipi

Debut nacional de dos genets de Pollença

Tomeu Perelló i Victoria Palou es classificaren en Doma clàssica a Madrid

El cap de setmana passat dos genets d’equitació de Pollença debutaren a escala nacional en la disciplina de Doma clàssica. El concurs es realitzà els dies 26 i 27 de març a les instal·lacions de la Yeguada Anantara, situada a Madrid (Valdetorres del Jarama).

Es varen celebrar les CDN2*, Copa ANCCE, CPEDN3* i CDT. D’entre un ampli llistat de nombres coneguts, destacar als pollencins que pujaren al podium. Tomeu Perelló amb el cavall Lorca, classificat els dos dies en 1r lloc, a la categoria de nivell “4 clasica1 i 2”. Victoria Palou amb el cavall Orfeo, classificada en 2n lloc en l’àmbit de cavalls joves de 5 anys.

L’esdeveniment va ser organitzat per Equitare Concursos Hípicos a través de la Federación Hípica de Madrid. El jurat va ser format per Enrique Guerrero Mayer com a president i Christine Noyes, Jaime Vázquez i Jorque Enrique Núñez, com a veus.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button
X