EsportsMunicipi

L’Ajuntament de Pollença presenta la XIV ADALMO Mitja Marató

Roda de premsa d'una de les curses més prestigioses del atletisme balear

L’Ajuntament de Pollença ha realitzat aquest matí la roda de premsa de la XIV edició de l’ADALMO Mitjà Marató de Pollença, que es durà a terme el pròxim diumenge 10 d’abril, amb la sortida a les 9:30 hores. Una cursa de renom que es celebra al nostre municipi i que compta amb la participació d’atletes de gran prestigi a nivell nacional i internacional.

Enguany, l’al·legria és doble, ja que els tres darrers anys ha estat impossible la realització d’aquest tipus d’esdeveniments. A més, aquesta nova edició es proposa un nou rècord: aconseguir realitzar els 21,97 quilòmetres en menys d’una hora. Aquest fer seria històric per l’atletisme balear.

S’ha fet menció a l’Objectiu -60 i als diferents espais de la trajectòria per on passaran els participants. D’entre els noms destacats trobam a Tesfahun Aklew, Huseyidin Mohamed Esa, Vedic Cheruiyot, Debelu Edae Boka, Jamal Abdi Direh i Ayad Lamdassem. Quant a la categoria femenina, es destaca a Aminet Ahmed Abde, Maribut Tessori i Chloé Serra.

Ariadna Llobera, representant de l’Associació Mitja Marató Pollença, Tomeu Cifre, batle de Pollença i Toni Llabrés, director d’àrea d’Adalmo, han assistit a la roda de premsa, la qual es pot veure a continuació (minut 7:50).

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button
X